Vi kom rent faktisk afsted til bål mellem bygerne om aftenen, men endte med at gå igen inden bålet blev tændt, da det væltede ned i stride strømme. Så ingen Skt. Hans bål billeder ;)
Kartoffelsalat med Karry og to slags Løg til 2-3 personer
Ingredienser:
300 g. nye kartofler, kogte og pillede
1 forårsløg
1 lille bundt purløg
3 spsk. mayonnaise (jeg brugte den lette)
1 dl. A38 (jeg brugte 0,5 % fedt)
1 tsk. salt1 tsk. karry
friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
1. Skær kartoflerne i halve skiver og forårsløget i skiver.
2. Klip purløget i ½ cm. lange stykker og læg i en skål med kartofler og forårsløg.
3. Rør mayonnaise, A38, salt og karry sammen og smag til med salt og peber.
4. Rør forsigtigt dressingen sammen med kartofler og løg og server.
Vi rørte en hjemmelavet dressing til salaten |
Salat af iceberg, champignon, gulerod, tomat og forårsløg |
Vi "grillede" laks, steak og senere også en pølse |
Lækkert :D
SvarSlet