lørdag den 23. juni 2012

Pizza med Skinke, Oksekød, Rucola og Chili-hvidløgsolie




Jeg ELSKER hjemmelavet pizza, og selv om det ikke er det vi skal spise i dag på Skt. Hans aften, så kan det jo være at nogle af jer derude ikke går så meget op i det med Skt. Hans og lige kunne bruge den her. Pizzaen er i sig selv ganske simpel, men med lidt grønt og en hvidløgsolie ovenpå smager det frisk og ganske fantastisk :) Denne her pizza er bagt med færdigkøbt dej, men den kan sagtens laves med hjemmebagt bund som i denne opskrift.


Pizza med Skinke, Oksekød, Rucola og Chili-hvidløgsolie


Ingredienser:

2 grove færdigerullede pizzabunde eller ½ opskrift ovenfor

70 g. tomatkoncentrat
1 tsk. salt
2 tsk. paprika
½ tsk. sambal oelek
1 spsk. oregano

200 g. revet ost
200 g. skinkestrimler
200 g. hakket oksekød
salt og peber

½ bakke rucola
2 tomater

3 fed hvidløg
1 chili
2 spsk. olie

Fremgangsmåde:

1. Rul pizzadejen ud og læg den på to bageplader.

2. Rør tomatkoncentrat, salt, paprika, sambal oelek og oregano sammen. Rør 2 spsk. vand i. Fordel tomatsaucen på de to pizzabunde.

3. Drys med revet ost og skinkestrimler.

4. Ælt oksekød med salt og peber og sæt det i toppe på pizzaerne.

5. Bag pizzaerne i bunden af ovnen ca. 10 min ved 250 grader. Brug gerne en pizzabagesten.

6. Blend hvidløg, chili og olie.

7. Server pizzaerne med rucola og tomatskiver på toppen og dryppet med olie.



Tomatsauce

Pizza før bagning

Den bagte pizza

Rucola og tomat til servering

Hvidløgsolie (her uden chili)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar