Pizza med Skinke, Oksekød, Rucola og Chili-hvidløgsolie
Ingredienser:
2 grove færdigerullede pizzabunde eller ½ opskrift ovenfor70 g. tomatkoncentrat
1 tsk. salt
2 tsk. paprika
½ tsk. sambal oelek
1 spsk. oregano
200 g. revet ost
200 g. skinkestrimler
200 g. hakket oksekød
salt og peber
½ bakke rucola
2 tomater
3 fed hvidløg
1 chili
2 spsk. olie
Fremgangsmåde:
1. Rul pizzadejen ud og læg den på to bageplader.
2. Rør tomatkoncentrat, salt, paprika, sambal oelek og oregano sammen. Rør 2 spsk. vand i. Fordel tomatsaucen på de to pizzabunde.
3. Drys med revet ost og skinkestrimler.
4. Ælt oksekød med salt og peber og sæt det i toppe på pizzaerne.
5. Bag pizzaerne i bunden af ovnen ca. 10 min ved 250 grader. Brug gerne en pizzabagesten.
6. Blend hvidløg, chili og olie.
7. Server pizzaerne med rucola og tomatskiver på toppen og dryppet med olie.
Tomatsauce |
Pizza før bagning |
Den bagte pizza |
Rucola og tomat til servering |
Hvidløgsolie (her uden chili) |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar