Marcipanmuffins, 12 stk.
Ingredienser:
125 g. sukker
2 æg
100 g. smeltet smør, afkølet
175 g. mel
2 tsk. bagepulver
1 dl. mælk
200 g. marcipan
2 spsk. perlesukker
Fremgangsmåde:
2. Tilsæt smøret og rør godt rundt.
3. Bland mel og bagepulver og piske det i dejen.
4. Tilsæt til sidst mælken og pisk.
5. Fordel dejen i 12 muffinforme.
6. Skær marcipanen i mindre stykker (jeg skar 60 stykker i alt) og fordel i muffins'ne. Pres dem lidt ned med en kniv, så de ikke ligger ovenpå dejen.
7. Drys perlesukker på overfladen.
8. Bag 10-15 min ved 200 grader i øverste halvdel af ovnen.
jeg fandt naesten den same opskrift I et gammslt dansk blad men opskriften var med 100grmarcipan som jeg rev groft , og jeg brugte ogsaa revet skal fra en appelsin jeg har lidt svaert at faa fat I marcipan jeg er bosiddene I Canad
SvarSletTove Ottawa Canada
Hej Tove. Det lyder lækkert at kombinere marcipanen med appelsin. Det vil jeg prøve næste gang.
SletDu kan lave din egen marcipan ret let. Der er en opskrift her http://www.femina.dk/mad/desserter/hjemmelavet-marcipan
Hilsen,
Tina