onsdag den 20. juni 2012

Salat med Kylling, Rucola og Fersken




I dag har min mor været på besøg, og vi har haft masser af se til med min  nye lejlighed, der skal være klar til at det hele bliver flyttet imorgen. Til frokost fik vi en lækker, lækker pizza på Marcello's i Vejle, så vi var ikke ligefrem ved at dø af sult her til aften. Valget faldt derfor på en let og sommerlig middagssalat.


Salat med Kylling, Rucola og Fersken til 2 personer


Ingredienser:

½ bakke rucola
2 tomater
125 g. champignon
2 forårsløg
150 g. stegt kylling krydret efter smag
1 fersken
2 tsk. olivenolie

Fremgangsmåde:

1. Skyl rucolaen og fordel den på to tallerkerner.

2. Skær tomat, champignon, forårsløg, fersken og kylling i mundrette bidder og fordel det over rucolaen.

3. Dryp lidt olivenolie over salaten og server med groft brød.

Retten kan også lægges i en plastbøtte og medbringes som madpakke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar