Opskriften er fra BBC Good Foods 101 speedy suppers men jeg har ændret en del i den, og jeg skriver den, som jeg lavede den.
Salat med Tun, Asparges og Hvide Bønner til 2 personers frokost
Ingredienser:
½ bdt. asparges
½ rødløg
1 ds. tun i vand
100 g. hvide bønner
½ spsk. olivenolie
½ spsk. hvidvinseddike
2 spsk. hakket persille
Fremgangsmåde:
1. Skyl bønnerne godt og læg dem i blød dagen mindst 12 timer før du skal spise. De skal ligge i blød mindst 10 timer. Du kan også bruge 1 dåse kogte hvide bønner, hvis du vil.
2. Kog bønnerne 50 min og lad dem køle af, evt. i koldt vand.
3. Hak rødløget fint og skær asparges i mundrette bidder. Læg det i en skål med bønner og tun.
4. Rør olie, hvidvinseddike og persille sammen og vend det i salaten.
5. Server, evt. med et stykke brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar