Skinkeschnitzler med Champignon og Ost til 2 personer
Ingredienser:
2 skinkeschnitzler
2 tsk. olie
1 lille løg, hakket
200 g. champignon i skiver
1 tsk. timian
1 tsk. basilikum
½ dl. madlavningsfløde 4 %
1 tsk. salt
friskkværnet peber
50 g. ost
Fremgangsmåde:
1. Svits schnitzlerne i olie 2 min på hver side enten i en pande med låg til eller en gryde med plads til begge schnitzler. Tag dem op og hold dem varme.
2. Svits løg og champignon ca. 5 min.
3. Tilsæt fløde, salt, timian og basilikum og smag til med salt og peber.
4. Læg schnitzlerne på champignonsaucen og fordel osten på kødet. Læg låget på og kog 3 min. ved svag varme til osten er smeltet.
5. Server med pasta og en skål salat.
schnitzel svitses |
Champignonsaucen |
Schnitzel med ost og sauce |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar