onsdag den 1. august 2012

Sesamstegt Skinkeschnitzel med Kold Pastasalat




Jeg fandt denne ret i en gammel kogebog fra Føtex. Fedtfattige opskrifter nr. 1 hedder den. Pastasalat er vitterligt bare en pastasalat, og den kan fint erstattes med det tilbehør man selv synes, men selve skinkeschnitzelen kan klart anbefales. Sesamfrøene gjorde den rigtig lækker, og jeg vil tro at mange andre typer svinekød og kylling med fordel kan paneres på samme måde.


Sesamstegt Skinkeschnitzel med Kold Pastasalat til 2 personer


Ingredienser:

2 skinkeschnitzler
1 dl. mælk
½ dl. sesamfrø
250 g. kogt pasta
½ squash
2 gulerødder
2 tomater
½ agurk
dressing efter egen smag

Fremgangsmåde:

1. Riv squash og gulerødder og skær tomater og agurk i tern. Bland det med pastaen, krydr med lidt salt og sæt til side.

2. Vend schnitzlerne i mælk og krydr dem med salt og peber.

3. Vend schnitzlerne i sesamfrø og steg dem to min på hver side i lidt olie, til sesamfrøene er gyldne og kødet er gennemstegt.

4. Server med pastasalaten og dressing.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar