Men der er et par valg man skal tage undervejs. For det første findes tortillapandekager i mange varianter. Grov, hvid og med majs, og så med diverse krydderurter og lignende. Jeg sværger selv til majsvarianten. Den har en noget anderledes smag end hvedevarianten, og jeg bilder mig ind, at den smager mere autentisk/mexicansk. Tacosaucen er et andet valg, der er vigtigt. Retten i sig selv er meget let krydret, så chilistyrken ligger i tacosaucen. Jeg elsker stærk mad, så jeg bruger naturligvis en "hot" variant, men hvis man ønsker en mildere ret, så bruger man bare en anden tacosauce.
Enchiladas med Kylling til 2 personer
Ingredienser:
200 g. kylling i strimler
salt og friskkværnet peber
2 tsk. olie
1 rødløg, finthakket
1 peberfrugt i små tern
125 g. majs
125 g. hytteost (jeg brugte Cheasy 1,5 %)
½ tsk. spidskommen
4 små tortillapandekager
2 dl. tacosauce
1 dl. Cheasy Fraiche
Fremgangsmåde:
1. Krydr kyllingestrimlerne med salt og peber og steg dem i olie til de netop er gennemstegte.
2. Blandt hytteost med løg, peberfrugt, majs og spidskommen og smag til med salt og peber.
3. Fordel halvdelen af fyldet på de fire tortillas, fordel kyllingen derover og fordel resten af fyldet derpå.
4. Rul tortillaerne stramt sammen og læg dem i et smurt ildfast fad med lukningen nedad.
5. Hæld tacosauce over og gratiner 20 min i ovnen ved 200 grader.
6. Server med Cheasy Fraiche.
Grønsagerne klargjort |
Det færdigblandede fyld |
Stegt kylling |
Enchiladas klar til ovnen |
Hvad er pp på denne ret?
SvarSletHej Madpaverne
SvarSletJeg har desværre ikke regnet point på denne opskrift. Så du er nødt til at regne den ud fra bunden.
Hilsen,
Tina