Kinesisk Kyllingewok til 2 personer
Ingredienser:
200 g. kylling i strimler
1 fed hvidløg, finthakket
5 g. frisk ingefær, finthakket
2 tsk. olie
1 peberfrugt i strimler
1/4 glaskål i strimler
½ porre i tynde skiver
2 spsk. peanuts
1/4 bundt koriander
1 spsk. citronsaft
1 spsk. soja
1 spsk. olie
1 tsk. sukker
½ tsk. sambal oelek
1 tsk. fintrevet ingefær
125 g. risnudler
Fremgangsmåde:
1. Steg hvidløg og ingefær 1 minut i olie i en wok. Det skal ikke brune.
2. Tilsæt kylling og steg til det bliver hvidt.
3. Tilsæt porre og glaskål og steg til kyllingen er gennemstegt.
4. Tilsæt peberfrugt og steg 2 min.
5. Pisk citronsaft, soja, olie, sukker, sambal oelek og ingefær sammen og vend det i wokken med koriander og peanuts.
6. Server med risnudler kogt i ca. 3 min i saltet vand.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar