Jeg brugte en færdig fuldkornsbund idag, men pizza'en kan sagtens laves med en hjemmelavet bund som denne. Desuden kan grønsagerne varieres i det uendelige, men jeg vil dog anbefale at holde fast i de friske tomater, da de er med til at give pizzaen lidt fugt.
Vegetarpizza med Porre, Tomat og Peberfrugt til 2 personer
Ingredienser:
1 fuldkorns pizzadej fra supermarkedet eller en hjemmelavet (se ovenfor)
1 peberfrugt
½ porre
2 tsk. olivenolie
2 spsk. tomatpassata
1 mozzarellaost a 125 g. (gerne light)
2 tomater
2 spsk. ærter
20 g. revet parmesan
tørret oregano
Fremgangsmåde:
1. Skær porre i ringe (ikke for tynde) og peberfrugten i strimler. Vend det i olivenolie og læg det på bagepapir. Bag det ca. 10 min ved 200 grader. Pas på porrerne ikke bliver sorte.
2. Smør pizzabunden med tomatpassata og drys med salt, peber og oregano.
3. Fordel porre og peberfrugt ud over bunden.
4. Skær mozzarella i skiver og fordel over bunden.
5. Skær tomaterne i tykke skiver og fordel over bunden.
6. Drys først ærter og så parmesanost over.
7. Bag ca. 10 min i bunden af ovnen ved 225 grader til osten er smeltet og bunden er sprød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar