Opskriften er fra en kogebog, som jeg har haft stående i årevis. Den hedder "Fedtfattige retter". Jeg lavede opskiften med få ændringer og skriver den, som jeg lavede den. Den er dejligt mættende og fuld af god smag.
Vintersuppe med Oksekød og Grønsager til 2 personer
Ingredienser:
30 g. perlebyg
6 dl. oksebouillon
1 spsk. hakket oregano
1 oksesteak a ca. 125 g.
1 gulerod
½ porre
1 lille løg
1 dl. ærter
salt og friskkværnet peber
1 spsk. hakket persille
brød
Fremgangsmåde:
1. Hæld bouillon, perlebyg og oregano i en gryde, bring i kog og kog 10 min.
2. Tilsæt oksekød i strimler, gulerod i tern, porre i strimler, hakket løg og ærter. Bring i kog og kog ca. 20 min.
3. Smag til med salt og peber og rør persille i.
4. Server med brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar