mandag den 22. oktober 2012

Burrito med Kidneybønner og Majs




De fleste af os kender burrito'en med kylling eller hakket oksekød, men den kan faktisk også laves i en vegetarisk/vegansk udgave, uden at det tager noget fra smagsoplevelsen.

Jeg må tilstå, at jeg ikke har undersøgt om tortillapandekager fås i en vegansk udgave i Danmark, og hvis ikke, så kræver denne opskrift, at man bager sine egne tortillas. Men resten laves problemfrit i en vegetarisk eller vegansk udgave, alt efter hvad man måtte ønske.

Burrito med Kidneybønner og Majs til 2 personer


Ingredienser:

1 rødløg
2 fed hvidløg
2 tsk. olivenolie
1 peberfrugt
1 tsk. oregano
½ tsk. spidskommen
½ tsk. koriander
1 karton/dåse chilibønner
200 g. majs
1 spsk. limesaft
salt og friskkværnet peber
4 små majstortillapandekager
½ glas tomatsalsa (så "hot" som du kan lide)
1 dl. Cheasy Fraiche eller sojayoghurt
Strimlet iceberg salat

Fremgangsmåde:

1. Hak løg og hvidløg fint og svits i olivenolie.

2. Tilsæt peberfrugt i tern, oregano, spidskommen og koriander og steg 5 min under omrøring. 

3. Tilsæt chilibønner og majs og kog godt igennem. 

4. Smag til med limesaft, salt og peber. 

5. Varm tortillapandekagerne og fyld dem med bønnefyldet, salat, salsa og Cheasy Fraiche eller sojayoghurt. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar