Denne er fra Karolines Køkken 5, og trods cajun-inspirationen er den overhovedet ikke stærk, så den kan serveres for hvem som helst. Ønsker man en stærkere version øger man jo bare mængden af krydderierne ;) Saucen er baseret på grønsager, hvilket gør den sund, og den panerede kotelet vækker masser af minder fra en tid, hvor panering ikke var et fy-ord ;)
Jeg spiste ovnstegte kartoffelbåde til retten, men både ris og pasta vil også egne sig fint :)
Cajun Koteletter til 2 personer
Ingredienser:
2 svinekoteletter
1 spsk. mel
½ tsk. fint salt
½ tsk. cayennepeber
½ tsk. paprika
1 spsk. oliemargarine½ løg i skiver
1 fed hvidløg, presset
1 peberfrugt i strimler
½ karton tomatpassata
1 tsk. salt
friskkværnet peber
50 g. Cheasy Fraiche
½ spsk. mel
Fremgangsmåde:
1. Bland mel, salt, cayennepeber og paprika og vend koteletterne i det.
2. Steg koteletterne i oliemargarine 2 min. på hver side og hold dem varme.
3. Svits løg, hvidløg og peberfrugt i olie på en pande ca. 4 min.
4. Tilsæt passata, salt og peber og kog ca. 5 min.
5. Rør Cheasy Fraiche og mel sammen, tag gryden af varmen og rør Fraichen i. Kog 3 min under omrøring.
6. Anret koteletterne i et fad med saucen over og server med det ønskede tilbehør.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar