mandag den 29. oktober 2012

Burger med BBQ-Kylling



Endnu et burgerprojekt, denne gang fra BBC Good Food. Dette er en super nem og hurtig burger med saftigt kyllingebryst i en hjemmerørt barbequemarinade og dressing. Det bliver ikke lettere samtidig med at det er super god mad.

Vil desuden slå et slag for Bloglovin.com, hvor min blog nu er tilgængelig, og hvor det desuden er super let at holde styr på alle de andre blogge man nu følger :)

Burger med BBQ-Kylling til 2 personer


Ingredienser:

2 stk. kyllingebryst
2 store grove burgerboller a ca. 100 gram.
salat, tomat, rødløg

2 spsk. ketchup
2 spsk. HP sauce (kan købes i supermarkedet)
1 tsk. akaciehonning
1 fed hvidløg, presset

Fremgangsmåde:

1. Rør ketchup, HP sauce, honning og hvidløg sammen, og tag lidt fra til at smøre i bollerne.

2. Skær kyllingen igennem, så der bliver to store, tynde filet'er af hver. Vend kyllingen i marinaden. 

3. Steg kyllingen i olie på en pande til den netop er gennemstegt. 

4. Varm bollerne og smør underne med barbequedressingen. 

5. Læg salat, rødløg, tomat og kylling på underbollerne og læg overne over. Server med en skål salat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar