Opskriften er Gordon Ramsays, og jeg har ikke ændret i den. Retten kan spises som tilbehør til de fleste retter. Jeg spiste den til en stegt pølse og et kartoffelfad.
Glaserede gulerødder til 2 personer
Ingredienser:
400 g. gulerødder i stave
1 liter grønsagsbouillon
1 tsk. timian
1/4 hvidløg (ikke fed)
1 laurbærblad
2 tsk. olie
salt og friskkværnet peber
2 tsk. smør eller margarine
1 tsk. sukker
Fremgangsmåde:
1. Læg gulerødderne i en gryde og hæld bouillon over så det netop dækker. Tilsæt timian, laurbærblad og hvidløg skåret midt over (så feddene deles på midten).
2. Bring i kog og kog ca. 8 min. Tag gryden af varmen og tag låget af. Lad gulerødderne afkøle 30 min i kogevandet.
3. Drys gulerødderne godt af og tør dem mellem to lag køkkenrulle.
4. Varm olien på en pande og steg gulerødderne et par minutter. Krydr med salt og peber.
5. Tilsæt smør og sukker og steg under jævnlig omrøring 3-4 min.
Gulerødderne koges |
Gulerødderne steges inden de glaseres |
Super opskrift, bruger den jævnligt.
SvarSletHej Lars. Jeg er glad for at du kan lide opskriften :) Hilsen, Tina
Slet