Kartoffelfad med Hvidvin til 2 personer
Ingredienser:
400 g. kartofler
1 løg
2 fed hvidløg
2 tsk. olivenolie
2 tsk. timian
1 tsk. salt
friskkværnet peber
2 dl. hønse- eller grønsagsbouillon
1 dl. hvidvin
Fremgangsmåde:
1. Skær kartofler, løg og hvidløg i tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
2. Vend kartofler og løg med olie, timian, salt og peber og læg det i et ildfast fad.
3. Bland bouillon og vin og hæld det over kartoflerne. Det ser ud af meget væske.
4. Gratiner midt i ovnen 40-50 min ved 225 grader.
Kartofler og løg vendes med olie og krydderier |
Kartoflerne overhældes med bouillon og hvidvin |
Kartoffelfadet serveret med en stegt pølse og glaserede gulerødder |
Lyder rigtig godt :) et spændende alternativ til flødekartofler!
SvarSletHej Girlslovefood
SletTak for de pæne ord. Og det er nemlig lige præcis det det er :) Det kan jo godt blive lidt fedt med al den fløde
Hilsen
Tina