søndag den 7. oktober 2012

Pasta med Tunsauce




Jeg havde en rest tun og støvede denne opskrift op. Den har alt der er godt. Pasta, tun og ost. Og så smager det fantastisk! En rigtig comfortfood, der er færdig på 20 min :) Det kan lyde lidt "billigt" med tun på dåse, men i denne ret passer det bare rigtig godt ind, og det bliver hverken tørt eller får en fisket smag.

Pasta med Tunsauce til to personer


Ingredienser:

1½ dl. Cheasy Fraiche
½ tsk. maizena
1 fed hvidløg
50 g. revet parmesan
½ ds. tun i vand
salt og friskkværnet peber
1 spsk. hakket persille
120 g. pasta

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen.

2. Rør Cheasy Fraiche, maizena og presset hvidløg sammen og varm det op i en gryde. Tilsæt osten og rør rundt mens det simrer.

3. Tilsæt tun plukket i mindre stykker og persille og smag til med salt og peber.

4. Vend den afdryppede pasta i saucen og server. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar