Aspargessalat med Røget Laks til 2 personer
Ingredienser:
Salat:
½ bdt. grønne asparges
½ agurk
8 cherrytomater
1/4 rødløg
100 g. røget laks
Marinade:
2 tsk. olie
1 tsk. balsamico
½ tsk. tørrede dildspidser
salt og peber
120 g. groft brød
Fremgangsmåde:
1. Knæk enderne af asparges, skær dem i skrå snitter og læg dem i en skål.
2. Hak rødløget, skær tomaterne i halve og agurken i tern og bland med asparges.
3. Skær røget laks i strimler og bland med grønsagerne. Anret på 2 tallerkner eller i to plastbøtter.
4. Rør marinaden sammen og hæld over salaten eller hæld i små plastbøtter.
5. Server med groft brød
ProPoints: 7 points per person
Ingen kommentarer:
Send en kommentar