søndag den 24. februar 2013

Aspargessalat med Røget Laks




Det er nemt at glemme at foråret endnu ikke har indfundet sig, når frokosten består af noget så sommeragtigt som fine grønne asparges, højrøde cherrytomater og røget laks. Jeg spiste en portion til frokost i dag søndag og har pakket en anden som madpakke imorgen. Marinaden er i en lille plastbøtte og brødet bliver taget med ved siden af.


Aspargessalat med Røget Laks til 2 personer


Ingredienser:

Salat:
½ bdt. grønne asparges
½ agurk 
8 cherrytomater
1/4 rødløg
100 g. røget laks

Marinade:
2 tsk. olie
1 tsk. balsamico
½ tsk. tørrede dildspidser
salt og peber

120 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Knæk enderne af asparges, skær dem i skrå snitter og læg dem i en skål.

2. Hak rødløget, skær tomaterne i halve og agurken i tern og bland med asparges.

3. Skær røget laks i strimler og bland med grønsagerne. Anret på 2 tallerkner eller i to plastbøtter.

4. Rør marinaden sammen og hæld over salaten eller hæld i små plastbøtter.

5. Server med groft brød

ProPoints: 7 points per person

Ingen kommentarer:

Send en kommentar