Endnu en omgang tunfrikadeller, denne gang med en smag der er ret tæt på traditionelle frikadeller, og derfor meget velegnet til børn og andre mere konservative spisere :) Konsistensen er lidt blødere end svinekødsvarianten, men godt smager det. Der er en del kartoffel i frikadellerne, så jeg spiste dem som de var med en skål salat. Men de kan også serveres med en pastasalat, kartoffelsalat eller hvad man nu måtte ønske.
Tunfrikadeller til 2 personer
Ingredienser:
1 dåse tun i vand
½ rødløg
1 spsk. persille
200 g. kogte, mosede kartofler
½ æg
salt og peber
1 citron
2 tsk. olie
Fremgangsmåde:
1. Hæld vand fra tunen og findel den. Rør med hakket løg, hakket persille, kartofler og æg. Krydr med salt og peber.
2. Form 12 frikadeller og steg i olie ca. 5 min på hver side til de er gyldne og med en god stegeskorpe.
3. Server med citronskiver og en god skål salat.
ProPoints: 4 points per person
Ingen kommentarer:
Send en kommentar