Pølsepande med Kartofler til 2 personer
Ingredienser:
4 nøglehulsmærkede hotdogpølser fra Langelænder
400 g. kartofler
1 tsk. salt
2 tsk. olie
1 peberfrugt
250 g. champignon
2 fed hvidløg
2 tsk. olie
2 spsk. hakket persille
1 dl. cheasy fraiche
1 tsk. røget paprika
½ tsk. salt
Fremgangsmåde:
1. Skær kartoflerne i både og vend dem i olie og salt. Bag dem i ovnen mindst 20 min ved 225 grader til de er gyldne og gennemstegte.
2. Skær champignon i skiver og svits til vandet er fordampet på en pande. Stil til side.
3. Skær hvidløg i tynde skiver, peberfrugt i strimler og pølser i mundrette stykker. Steg det hele i olie på en pande i ca. 5 min.
4. Vend champignon, kartofler og persille i og varm kort.
5. Rør cheasy fraiche med røget paprika og salt og server som dip til retten.
ProPoints: 12 points per person
Ingen kommentarer:
Send en kommentar