Til tapasaften i weekenden havde jeg denne lækre mellemøstlige snack med. Det er en helt gennemsnitlig hummus med ristede bidder af pitabrød til at dyppe deri.
Hummus med Pitachips til 4 personer
Ingredienser:
Hummus:
100 g. kikærter
2 citroner
4 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
150 ml. Tahin
Tilbehør:
4 pitabrød
2 spsk. olivenolie
salt
Fremgangsmåde:
1. Hæld vand over kikærterne og lad dem trække 1 døgn.
2. Skyld kikærterne og put dem i en gryde med rent vand. Kog dem 1½ time. Lad dem køle af.
3. Blend kikærter, citronsaft, hvidløg, olivenolie, salt og tahin til en glat masse.
4. Halver pitabrødene så du har to hele, tynde cirkler. Skær hver i 6 stykker.
5. Fordel pitabrød på en bageplade, dryp olivenolie over og drys med salt. Grill til de er sprøde.
6. Server hummus med pitachips.
ProPoints: 14 points per person
Ingen kommentarer:
Send en kommentar