Som den kloge nok har opdaget, så er jeg temmelig vild med de asiatiske steaksalater. De er lækre og forårsagtige, selv om vejret udenfor slet ikke har opdaget det. Denne version er med en sur-sød dressing med chili i. Jeg synes ikke, at den er stærk overhovedet, men det kan man jo styre med den variant chili man vælger.
Thai Steaksalat til 2 personer
Ingredienser:
Salat:
2 oksesteak
2 tsk. olie
80 g. salatblade
140 g. bønnespirer
140 g. røde vindruer i halve
Dressing:
1 tsk. limesaft
1 spsk. sukker
1 rød chili, finthakket
2 tsk. olivenolie
Fremgangsmåde:
1. Steg steaksne i olie få min på hver side og krydr med salt og peber. Lad dem hvile på en tallerken.
2. Rør ingredienserne til dressingen sammen.
3. Bland salat, bønnespirer, vindruer og oksesteaks i tynde skiver i en skål.
4. Hæld saften fra steaksne i dressingen og vend den i salaten.
5. Server med ris eller brød.
ProPoints: 5 points per person
Jeg kan godt forstå, den salat hører til dine yndlinge.
SvarSletMåske kan du hente inspiration ved min version: http://www.becauseitmatters.dk/thai-beef-salad/