fredag den 15. marts 2013

Wrap med Røget Laks, Æg og Dijonnaise



Igår havde vi skole-hjem samtaler på jobbet, og det betød at aftensmaden bestod af en madpakke. Jeg kan godt lide rugbrød, men jeg gider overhovedet ikke spise to gange dagligt. Så jeg måtte tænke lidt mere kreativt til aftensmåltidet. Det endte med denne wrap, som jeg fandt på BBC Good Food. Kombineret med nogle gulerødder og et æble var det en fortrinlig og meget velsmagende middag. Wrap'en er selvfølgelig lige så egnet til frokost-madpakken. 


Wrap med Røget Laks, Æg og Dijonnaise til 2 personer


Ingredienser:

4 små fuldkornswraps
2 kogte æg
100 g. røget laks
100 g. babysalat/babyspinat
20 g. mayonnaise light
40 g. Cheasy Fraiche
2 tsk. Dijonsennep
1/4 rødløg i meget små tern

Fremgangsmåde:

1. Rør mayonnaise, sennep og rødløg sammen og smør det på de 4 wraps.

2. Fordel kvarte æg, laks i skiver og salatblade herover.

3. Fold den ene ende et par cm ind over fyldet og rul stramt sammen. Pak i husholdningsfilm.

ProPoints: 12 points per person



Ingen kommentarer:

Send en kommentar