Denne salat er egnet som både frokostret, en let hovedret eller tilbehør til aftensmåltidet. Den har en god kombination af sødt, salt og syrligt, og mætter rigtig godt.
Rissalat med Feta, Kikærter og Rosiner til 2 personer
Ingredienser:
80 g. paraboiled ris
½ ds. kikærter
50 g. rosiner
½ rødløg
100 g. salattern 5 % eller soyaost
½ potte brøndkarse
1 fed hvidløg
2 tsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog risene 20 min i letsaltet vand og hæld vandet fra. Lad dem køle af.
2. Bland ris, drænede kikærter, rosiner, finthakket rødløg, salattern og brøndkarse.
3. Rør olivenolie med citronsaft, finthakket hvidløg, salt og peber og vend i salaten. Server.
Er der ikke gulerødder i også ;0)
SvarSlet