torsdag den 18. april 2013

Rissalat med Feta, Kikærter og Rosiner



Denne salat er egnet som både frokostret, en let hovedret eller tilbehør til aftensmåltidet. Den har en god kombination af sødt, salt og syrligt, og mætter rigtig godt. 



Rissalat med Feta, Kikærter og Rosiner til 2 personer


Ingredienser:

80 g. paraboiled ris
½ ds. kikærter
50 g. rosiner
½ rødløg
100 g. salattern 5 % eller soyaost
½ potte brøndkarse

1 fed hvidløg
2 tsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog risene 20 min i letsaltet vand og hæld vandet fra. Lad dem køle af.

2. Bland ris, drænede kikærter, rosiner, finthakket rødløg, salattern og brøndkarse. 

3. Rør olivenolie med citronsaft, finthakket hvidløg, salt og peber og vend i salaten. Server.

ProPoints: 11 points per person



1 kommentar: