mandag den 29. april 2013

Wok med Kylling og Cashewnødder



Dette er en af de mindre spicy wok retter, som jeg af og til laver. Der er ikke chili og andre stærke ingredienser i, smagen kommer i stedet fra sojasauce, forårsløg og ingefær. Cashewnødderne bliver stegt med i wokken, og det er en af de ting, der gør denne ret ganske særlig. Jeg serverede retten med nudler, men også ris smager rigtig godt til.

Wok med Kylling og Cashewnødder til 2 personer


Ingredienser:

200 g. kylling
4 forårsløg
1½ cm. ingefær
1 grøn peberfrugt
50 g. cashewnødder
1 spsk. olie
½ spsk. æblecidereddike
1 spsk. vand
1 spsk. sojasauce
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Skær kylling i tern, snit forårsløg, skær ingefær i tændstiktykke stykker og skær peberfrugten i tern.

2. Steg forårsløg og ingefær i olie i en wok ca. 1 min. 

3. Tilsæt cashewnødder, peberfrugt og kylling og steg 3-5 min. til kyllingen er gennemstegt.

4. Bland æblecidereddike, vand og sojasauce og hæld det i wokken. Kog kort.

5. Smag til med salt og peber og server med ris eller nudler.

ProPoints: 9 points per person





Ingen kommentarer:

Send en kommentar