Dette er en af de mindre spicy wok retter, som jeg af og til laver. Der er ikke chili og andre stærke ingredienser i, smagen kommer i stedet fra sojasauce, forårsløg og ingefær. Cashewnødderne bliver stegt med i wokken, og det er en af de ting, der gør denne ret ganske særlig. Jeg serverede retten med nudler, men også ris smager rigtig godt til.
Wok med Kylling og Cashewnødder til 2 personer
Ingredienser:
200 g. kylling
4 forårsløg
1½ cm. ingefær
1 grøn peberfrugt
50 g. cashewnødder
1 spsk. olie
½ spsk. æblecidereddike
1 spsk. vand
1 spsk. sojasauce
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Skær kylling i tern, snit forårsløg, skær ingefær i tændstiktykke stykker og skær peberfrugten i tern.
2. Steg forårsløg og ingefær i olie i en wok ca. 1 min.
3. Tilsæt cashewnødder, peberfrugt og kylling og steg 3-5 min. til kyllingen er gennemstegt.
4. Bland æblecidereddike, vand og sojasauce og hæld det i wokken. Kog kort.
5. Smag til med salt og peber og server med ris eller nudler.
ProPoints: 9 points per person
Ingen kommentarer:
Send en kommentar