mandag den 6. maj 2013

Frokostsalat med Æg og Tun



Endnu en af de gode frokostsalater, som både kan spises hjemme og på madpakken. Er det som madpakke, så undlad da at hælde dressingen over salaten og at skære i tomaterne. 

Frokostsalat med Æg og Tun til 2 personer


Ingredienser:

Dressing:
2 spsk. A38 0,5 %
1 spsk. ketchup
1 tsk. citronsaft
salt og peber

Salat:
2 hårdkogte æg
1 dåse tun i vand
10 grønne oliven
1 lille rødløg
½ bakke salatblade
8 cherrytomater
1 snackpeber
4 asparges

Fremgangsmåde:

1. Rør A38, ketchup, citronsaft, salt og peber sammen. 

2. Snit grønsagerne og anret på to tallerkener eller i to plastbøtter. 

3. Fordel æg i både herover og hæld dressingen over, hvis det skal spises med det samme. 

4. Fordel tun, oliven i skiver og løgringe øverst. Server med brød. 

ProPoints: 5,5 points per person

Ingen kommentarer:

Send en kommentar