Endnu en af de gode frokostsalater, som både kan spises hjemme og på madpakken. Er det som madpakke, så undlad da at hælde dressingen over salaten og at skære i tomaterne.
Frokostsalat med Æg og Tun til 2 personer
Ingredienser:
Dressing:
2 spsk. A38 0,5 %
1 spsk. ketchup
1 tsk. citronsaft
salt og peber
Salat:
2 hårdkogte æg
1 dåse tun i vand
10 grønne oliven
1 lille rødløg
½ bakke salatblade
8 cherrytomater
1 snackpeber
4 asparges
Fremgangsmåde:
1. Rør A38, ketchup, citronsaft, salt og peber sammen.
2. Snit grønsagerne og anret på to tallerkener eller i to plastbøtter.
3. Fordel æg i både herover og hæld dressingen over, hvis det skal spises med det samme.
4. Fordel tun, oliven i skiver og løgringe øverst. Server med brød.
ProPoints: 5,5 points per person
Ingen kommentarer:
Send en kommentar