mandag den 27. maj 2013

Kyllingesuppe




At det er sommer er ikke en hindring for at spise suppe. Man skal bare vælge den rette suppe. Denne er let og lidt asiatisk med let kylling og friske forårsgrønsager. Jeg spiste den med et stykke lækkert, friskbagt brød til. 

Kyllingesuppe til 2 personer


Ingredienser:

200 g. kyllingebryst
2 tsk. olie
2 tsk. revet ingefær
2 forårsløg i ringe
2 porrer i ringe
2 tsk. sojasauce
6 dl. hønsebouillon
100 g. sukkerærter i halve
4 tsk. citronsaft
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Svits kyllingetern i olien til de er brune.

2. Tilsæt ingefær, forårsløg, porre og sojasauce og svits kort.

3. Tilsæt bouillon og kog ca. 5 min. 

4. Tilsæt sukkerærter, citron, salt og peber og varm igennem. Server med brød.

ProPoints: 3½ points per person


Ingen kommentarer:

Send en kommentar