søndag den 26. maj 2013

Bagt Laks med Lun Tomatsalat




En lækker og sommerlig ret med laks og lun tomatsalat, som er frisk og sprød. Jeg spiste ovnristede kartofler til. 

Bagt Laks med Lun Tomatsalat til 2 personer


Ingredienser:

2 stykker laks a 125 g. 
salt og peber

400 g. tomater
2 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
1 fed hvidløg

½ rødløg
½ bdt. basilikum

Fremgangsmåde:

1. Læg laksefiletterne med skindsiden nedad i et ildfast fad og drys med sat og peber. 

2. Skær tomaterne i halve skiver og læg i et ildfast fad. Rør olivenolie, balsamico og finthakket hvidløg sammen og krydr med salt og peber.

3. Bag laksen ved 200 grader i 3 min. Sæt tomaterne i ovnen og bag yderligere 5 min. 

4. Tag tomaterne op af den overskydne olie og server til laksen drysset med finthakket rødløg og basilikum. 

ProPoints: 6 points per person



2 kommentarer:

  1. Hold op hvor ser det bare lækkert ud :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for de pæne ord :) Det smagte også super lækkert. Din blog ser i øvrigt interessant ud :)

      Slet