Kartofler kan let gøres langt mere interessante end de som udgangspunkt er, når de bare koges. Og med en marinade kan man snild spare saucen - og det sparer både tid og kalorier. I denne variant er kartoflerne kogt, skåret ud i mindre stykker og vendt i en sennepsmarinade med krydderurter. Det tager ikke ret lang tid men gør en stor forskel.
Sennepskartofler med Krydderurter til 2 personer
Ingredienser:
400 g. små kartofler
2 tsk. olivenolie
1 tsk. hvidvinseddike
1 knsp. sennepspulver
1 knsp. sukker
salt og peber
2 spsk. frisk timian
Fremgangsmåde:
1. Kog kartoflerne og skær dem i mindre stykker hvis de er større end to mundfulde.
2. Rør olie, hvidvinseddike, sennepspulver, sukker, salt og peber sammen og vend det i kartoflerne med timian.
ProPoints: 6 points per person
Ingen kommentarer:
Send en kommentar