lørdag den 15. juni 2013

Mørbradgryde med Chorizo og Champignon

Ugens tema: Gryderetter med fløde






Jeg fandt denne gryderet i et nummer af Magasinet Mad!, og det er rigtig kræs, både til hverdag og som gæstemad. En lækker og forkælende gryderet med masser af smag af sommer. 

Mørbradgryde med Chorizo og Champignon til 2 personer


Ingredienser:

200 g. svinemørbrad
100 g. tørret chorizo
1 løg
1 fed hvidløg
150 g. champignon
1 spsk. olie
½ spsk. koncentreret tomatpure
1 spsk. ketchup
400 g. tomatpassata
1½ dl. madlavningsfløde 4 %
salt og peber
120 g. ris
3 spsk. hakket persille

Fremgangsmåde:

1. Fjern fedt og hinder fra kødet og skær det i tern. Skær chorizo i skiver. Hak løg og hvidløg fint og rens champignon og skær dem i kvarte.

2. Brun kød og chorizo i olie i nogle minutter. 

3. Tilsæt løg, hvidløg, champignon og koncentreret tomatpure og steg 3-4 min. 

4. Tilsæt ketchup og passata og kog ca. 5 min. 

5. Tilsæt fløde og kog ca. 20 min .

6. Smag til med salt og peber og server med et drys persille og kogte ris. Server også gerne en skål salat til. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar