tirsdag den 18. juni 2013

Spaghetti Carbonara med Spinat

Ugens tema: Italien






Spaghetti Carbonara er en klassiker, som de fleste kan lide, men den er også i den usunde ende. Jeg har her prøvet at lave en velsmagende version der ikke sætter sundheden på spil, blandt andet ved at tilsætte spinat.

Spaghetti Carbonara med Spinat til 2 personer


Ingredienser:

120 g. spaghetti
1 pakke bacon i skiver
150 g. frisk spinat
1 æg (evt. pastauriseret)
2 spsk. madlavningsfløde 4 %
40 g. revet parmesan
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Tag bacon ud af pakken og klip det i 8 stykker på tværs af skiverne, før de skilles ad. Steg de små stykker bacon sprøde på panden og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

2. Skyl og tør spinaten. 

3. Kog spaghettien. Tilsæt spinaten det sidste minut. Hæld det gennem et dørslag og derefter tilbage i gryden. 

4. Rør æg, fløde, parmesan, salt og peber sammen og hæld det i gryden sammen med bacon. Sæt gryden på det slukkede blus (eller meget lav varme) og rør godt indtil saucen er jævn.  Server

Ingen kommentarer:

Send en kommentar