Ugens tema: Frokost med tun på dåse
Jeg er netop kommet hjem fra to uger på sommerferiekoloni i Sæby. Jeg er afsted som køkkenarbejder hver eneste sommer, og det er intet mindre end fantastisk. Det betyder dog også, at bloggen i den periode kører på tidligere producerede indlæg, men nu er jeg hjemme i de vante omgivelser og kan igen lave nogle spændende sager. Men her i weekenden er det fortsat tun på dåse.
Kombinationen af tun og æg er en af mine favoritter, og i denne sandwich er der ikke tilsat mange andre smagsstoffer end tun, æg, citron, salt og mayonnaise. Simpel og velsmagende.
Sandwich med Tun og Æg til 2 personer
Ingredienser:
1 dåse tun i van
2 kogte æg
½ dl. mayonnaise light
revet skal af ½ citron
1/4 tsk. salt
Salat
2 sandwichboller
Fremgangsmåde:
1. Rør tun, finthakket æg, mayonnaise, citronskal og salt sammen.
2. Lun bollerne og fyld dem med salat og tunsalat. Server eller pak i film til madpakken.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar