mandag den 9. september 2013

Hakkebøf med Spejlæg og Tomatsauce




Denne middagsret er en virkelig lækkerbisken, hvis man er til pizza, toast og andre typer fastfood. Lækkert sprødt brød med en tynd hakkebøf, spejlæg og en lækker tomatsauce. Virkelig egnet som kærestemad en dagen-derpå-søndag.

Hakkebøf med Spejlæg og Tomatsauce til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket oksekød max 5 %
2 tsk. olie
2 æg
200 g. ciabattabrød

½ løg
2 fed hvidløg
1 tsk. olie
½ karton tomatpassata
1/4 tsk. cayennepeber
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Hak løg og hvidløg fint og svits i olie et par min.

2. Tilsæt passata og cayennepeber og kog 15 min under låg ved svag varme. Smag til med salt og peber.

3. Del kødet i fire og form store flade bøffer. Krydr med salt og peber og steg dem ganske kort på begge sider.

4. Steg æggene til spejlæg.

5. Skær brødet i 4 skiver og rist det på brødristeren. Læg en skefuld tomatsauce på hver skive, læg en bøf over og læg dryp resten af saucen over bøfferne. Læg et æg på to af bøfferne og fordel på 2 tallerkener. Server med salat. 

ProPoints: 12,5 points per person


1 kommentar: