Denne sandwich kan sagtens udgøre det for en middagsret, især hvis den serveres med en god skål salat. Jeg spiste sandwichen til frokost på skolen den første dag efter sommerferien, og det var virkelig en lækker madpakke, når jeg nu ikke er til flade rugbrødsmadder. Man kan nemt lave en større portion tunfrikadeller og fryse ned, så de er lige til at tage ud af fryseren og putte i en sandwich.
Sandwich med Tunfrikadelle til 2 personer
Ingredienser:
½ tsk. sambal oelek
2 forårsløg
1 dåse tun i vand
½ håndfuld frisk koriander
2 spsk. mayonnaise light
½ dl. rasp
2 spsk. vand
salt og peber
2 spsk. mel
1 spsk. olie
2 sandwichboller
2 spsk. mayonnaise
icebergsalat
Frisk koriander
Fremgangsmåde:
1. Skær forårsløg i tynde skiver og bland med sambal oelek, drænet tun, hakket koriander, mayonnaise, rasp og vand. Smag til med salt og peber.
2. Form til to flade frikadeller på størrelse med dine sandwichboller, vend i mel og steg i olie ca. 5 min på hver side.
3. Flæk bollerne og smør med mayonnaise. Læg salat, tunfrikadelle og frisk koriander i bollerne og server eller pak dem i madpakken.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar