onsdag den 22. januar 2014

Crunchy Coleslaw




Denne opskrift stammer fra Føtex' Mood madmagasin. Det er i bund og grund en coleslaw med flere og anderledes grønsager en traditionelt. Og du kan bruge lige præcis det du har. Opskriften sagde gulerod, rødkål, selleri, rødbede og spidskål. Mit køleskab sagde gulerød, rødbede, broccolistilk og glaskål. Husk at ALT bliver rødt, når du vælger rødbede. Havde jeg ikke valgt den havde farvespillet været lidt mere spændende.

Crunchy Coleslaw til 2 personer


Ingredienser:

400 g. revne eller fintsnittede grøntsager (f.eks. gulerod, kål, rødbede, selleri, peberfrugt)
20 g. grofthakkede hasselnødder

1 dl. Cheasy Fraiche
2 spsk. citronsaft
1 tsk. akaciehonning
½ tsk. sesamolie
10 g. sesamfrø

Fremgangsmåde:

1. Rør Cheasy Fraiche med citronsaft, akaciehonning, sesamolie og sesamfrø.

2. Snit/riv grøntsagerne, vend dem sammen og vend dressingen i. Server til f.eks. kød, kylling, fisk eller tærte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar