søndag den 19. januar 2014

Roastbeef med Kartoffelsalat




Mange gange vil en rest roastbeef nok ende som rigtig lækkert pålæg, men sådan en rest kan sagtens bruges til endnu en lækker omgang aftensmad. Det man skal huske er, at roastbeef ikke er særlig egnet til genopvarmning, og da det smager helt fantastisk koldt, så er der ingen grund til ikke at spise det sådan.

Denne ret er derfor baseret på en rest kold roastbeef, men kan naturligvis også laves med en friskstegt roastbeef. En rest kogte kartofler letter arbejdet med kartoffelsalaten. 

Jeg spiste ærter til retten, men en grøn salat vil gøre sig godt. Er roastbeef'en varm kan ovnbagte rodfrugter også spises til.

Roastbeef med Kartoffelsalat til 2 personer


Ingredienser:

400 g. kogte kartofler
2 dl. Cheasy Fraiche
½ spsk. sukker
saft af 1/4 citron
2 skalotteløg el. ½ lille løg
½ bdt. purløg
2 tomater
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog kartoflerne, hvis du ikke har en rest. Lad dem køle helt af og pil dem.

2. Rør Cheasy Fraiche med sukker, citronsaft, finthakket løg, klippet purløg, salt og peber.

3. Skær kartoflerne i tern og vend i Cheasy Fraiche. 

4. Vend tomater i tern i. Hvis kartoffelsalaten ikke skal serveres med det samme fjernes kernerne fra tomaterne inden de skæres i tern.

5. Server roastbeef i tynde skiver med kartoffelsalat og f.eks. ærter eller en grøn salat.

En rest roastbeef på ca. 200 gram



Ingen kommentarer:

Send en kommentar