mandag den 3. februar 2014

Fyldte Squash med Ris og Svinekød




Nem mad behøver ikke altid være mad, der kun tager 20-30 min. Nem mad kan også være mad der har en arbejdstid på 20-30 min og derefter skal i ovnen - i et enkelt fad, mens gryder osv. vaskes op og bordet dækkes - eller du nupper en gang TV med fødderne oppe. 

Disse fyldte squash er ret simple, men krydret lækkert, så de smager virkelig godt. Og alt er i retten, så du behøver ikke stå med flere fade eller ekstra tilbehør. Nemmere bliver det ikke.

Fyldte Squash med Ris og Svinekød til 2 personer


Ingredienser:

100 g. paraboiled ris
2 store squash
2 tsk. olie
1 løg
2 fed hvidløg
200 g. hakket svinekød 5 %
1 dl. vand
1 spsk. konc. tomatpure
1 tsk. tørret timian
1 tsk. tørret oregano
½ tsk. stødt chili
1 tsk. salt
peber
20 g. revet parmesan

Fremgangsmåde:

1. Kog risene 20 min i letsaltet vand og hæld vandet fra.

2. Flæk de to squash og skrab kødet ud, så der kun er ½-1 cm. skal tilbage. Hak squashkødet groft.

3. Hak løg og hvidløg og svits i olie.

4. Tilsæt kødet og steg til det er brunt.

5. Tilsæt squashkød, vand, tomatpure, timian, oregano, chili, salt og peber og varm igennem til vandet er kommet ud af squashkødet og fordampet.

6. Rør risene i og fordel i de fire halve squash. Drys parmesan på toppen.

7. Gratiner 30 min ved 200 grader og server.


1 kommentar:

  1. lækkert lækkert, elsker squash. har dog aldrig tænkt a gøre sådan her. skal da prøves

    SvarSlet