fredag den 21. februar 2014

Kikærtesalat




Jeg elsker kikærter, og da jeg havde en rest til overs fra gårdsdagens kylling, blev frokosten i dag en kikærtesalat. Salaten udgør en fin frokost, men kan også være tilbehør til en kødret eller spises i pitabrød til aftensmad. 

Grønsagerne er det jeg lige havde, som skulle spises snart, og du skifter bare ud som det passer dig.

Kikærtesalat til 2 personer


Ingredienser:

1 dåse kikærter
1 rød peberfrugt
3 forårsløg
1/3 squash
2 spsk. hakket persille

1½ spsk. citronsaft
2 tsk. olivenolie
1 fed presset hvidløg
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Skyld kikærterne godt og lad dem dryppe af. 

2. Skær peberfrugt og squash i små tern og snit forårsløg i tynde skiver.

3. Bland kikærter, grøntsager og persille.

4. Rør citronsaft, olivenolie, hvidløg, salt og peber sammen og vend det i salaten. Server eller pak i en plastbox til madpakken. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar