fredag den 14. marts 2014

Butternut Squash Suppe




Super nem og sund aftensmad, som hele familien kan lide. Butternut Squash giver suppen en lækker sødme, der afballanceres med citronsaft. Suppen kan tilsættes kylling eller fisk, hvis du ønsker kød i. 

Butternut Squash Suppe til 2 personer


Ingredienser:

1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
350 g. butternut squash i tern (uden skal)
salt og peber
½ liter hønsebouillon
½ spsk. citronsaft

25 g. græskarkerner
salt

150 g. brød

Fremgangsmåde:

1. Hak løg og hvidløg. Svits det i olie til det bliver blankt.

2. Tilsæt butternut squash, krydr med salt og peber og steg 3-5 min.

3. Tilsæt bouillon, bring i kog og kog 20 min. 

4. Rist græskarkerner på en tør pande til de popper og drys med salt.

5. Blend suppen helt jævn med en stavblender og varm den igennem. Smag til med salt, peber og citronsaft.

6. Server med brød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar