onsdag den 9. april 2014

Rugbrød med Kalkun og Pestodip





Der skal ikke altid så meget til at pifte en ellers kedelig, flad rugbrødsmad lidt op. På min tur gennem Føtex' køleafdeling fandt jeg i dag røget kalkunbryst til 6 kr., som kan holde sig til torsdag. Det er i sig selv ikke særligt inspirerende på et stykke rugbrød, så jeg fandt denne version, hvor kalkunen er piftet op med en pestodip, i en Weightwatchers kogebog.


Rugbrød med Kalkun og Pestodip til 2 personer


Ingredienser:

4 skiver rugbrød
125 g. Cheasy hytteost
1 spsk. rød pesto
½ gul peberfrugt
1 soltørret tomat
salt og peber
1 tomat
1 pakke (90 g.) røget kalkunbryst i skiver

Fremgangsmåde:

1. Hak peberfrugt og soltørret tomat og bland med hytteost og pesto. Smag til med salt og peber.

2. Pak enkeltvis til madpakken eller anret rugbrød med kalkunbryst, pestodip og tomat i skiver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar