torsdag den 10. april 2014

Barbecue Kalkunspyd på Orientalsk Salat




Jeg synes godt, det kan være lidt svært at finde på spændende retter med kalkunbryst, som ikke smager af tørt ingenting, men når man marinerer kødet og steger det kort, så kan det sagtens lade sig gøre at lave nogle rigtig lækre retter med kalkun. Spydene serveres på en salat vendt i en orientalsk dressing, og jeg spiste desuden ris til. Risene kan let erstattes af brød eller perlebyg der tilsættes salaten. 

Barbecue Kalkunspyd på Orientalsk Salat til 2 personer


Ingredienser:

200 g. kalkunbryst
2 spsk. barbecuesauce (f.eks. Heinz)
4 træspyd
2 tsk. olie

2 tsk. flydende honning
2 tsk. sojasauce
2 tsk. olivenolie
1 tsk. sukker
salt og peber

1 hjertesalat
3 store gulerødder
1 bakke bønnespirer

Fremgangsmåde:

1. Skær kalkunbryst ud i tern og vend i barbecuesauce. Lad det trække 20 min.

2. Snit salaten, riv gulerødderne og bland med bønnespirer.

3. Rør honning, sojasauce, olie, sukker, salt og peber sammen og vend i salaten

4. Sæt kalkuntern på 4 spyd og steg 4-5 min på hver side i olie.

5. Anret salaten på to tallerkener og læg to spyd på hver. Server med f.eks. ris eller brød.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar