fredag den 11. april 2014

Svampetoasts med Røget Hellefisk




Denne nemme og lette ret egner sig mange forskellige typer måltider. Jeg spiste retten til aftensmad, en dag hvor jeg havde travlt, men retten kan også spises til en weekendfrokost, som forret eller som en del af et tapasbord. 

Svampetoasts med Røget Hellefisk til 2 personer som aftensmad


Ingredienser:

100 g. røget hellefisk
4 store skriver ciabattabrød
400 g. blandede svampe 
1 spsk. olie
1 dl. madlavningsfløde 4 %
½ citron
½ bdt. persille
1 skalotteløg
salt og peber

Fremgangsmåde

1. Rens svampene og skær dem i mindre stykker, hak skalotteløg fint, hak persille og riv citronskallen.

2. Rist brødskiverne i olie på en pande til de er sprøde. Stil dem op ad hinanden på to tallerkener, så de ikke bliver fugtige af at ligge på en tallerken.

3. Rist svampe og skalotteløg i olien.

4. Tilsæt madlavningsfløde og kog kort igennem. Smag til med hakket persille (gem lidt), salt og peber.

5. Læg brødskiverne ned, fordel svampene herover, læg en skive hellefisk på hver og pynt med citronskal og persille. Server.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar