lørdag den 12. april 2014

Double Hazelnut Brownie




Skal der være kage, så lad der være kage! Det er vist ingen hemmelighed, at jeg ikke rigtig går ind for fuldkorn og fedtfattig, når det kommer til kage. Hverdagsmaden skal være sund og ballanceret, og så skal der være plads til, at lækkerierne også er lækre. 

Denne brownie er fra kogebogen "One more slice" og er en standard brownie fyldt med nødder og nutella - ren mums!

Double Hazelnut Brownie, 12 stykker


Ingredienser:

175 g. blødt smør
3 dl. sukker
1½ dl. kakao
½ dl. sirup
1/4 tsk. salt
3 æg
1½ dl. mel
150 g. hasselnødder
½ glas nutella (175 g.)

Fremgangsmåde:

1. Pisk smør og sukker lyst og cremet.

2. Pisk kakao, sirup og salt i.

3. Pisk æggene i ét ad gangen.

4. Vend melet i.

5. Hak hasselnødderne og vend dem i dejen.

6. Fordel dejen i en lille bradepande med bagepapir.

7. Læg nutella i klatter ovenpå dejen og kør en kniv igennem dejen, så nutellaen fordeles i et mønster rundt i kagen.

8. Bager 20-30 min ved 175 grader - den skal være klæg i midten. 

9. Køler af og står gerne til næste dag. Server med creme fraiche, flødeskum eller vanilleis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar