tirsdag den 29. april 2014

Salat med Krebsehaler, Avocado og Artiskokhjerter




Lynhurtig og sommeragtig aftensmad, det er sådan det skal være på en lækker solfyldt hverdagsaften. Denne salat kan både spises som en frokost eller en aftensmad, og det tager højst ti minutter at klargøre den. 

Salat med Krebsehaler, Avocado og Artiskokhjerter til 2 personer


Ingredienser:

1 bæger krebsehaler (140 g. drænet vægt)
1 avocado
½ dåse artiskokhjerter (a 400 gram)
1 stort romainesalat
20 g. croutoner
20 g. parmesanost

2 tsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
salt og peber

Groft brød

Fremgangsmåde:

1. Skær avocado i skiver, dræn artiskokhjerter og skær dem i kvarte, snit romainesalat. 

2. Bland grønsagerne og anret på to tallerkener.

3. Fordel krebsehaler herover.

4. Rør olie og citronsaft sammen og krydr med salt og peber. Fordel over salaterne.

5. Drys med croutoner og parmesanost og server med brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar