fredag den 30. maj 2014

Pizza med Italiensk Salami, Ricotta og Tomat




Nu til dags er der egentlig nogle ret fine dejprodukter i supermarkederne, så man behøver ikke have dårlig samvittighed over ikke at lave sin egen pizzadej. Jeg køber normalt fuldkornsdejen. Den er lidt sundere og den passer perfekt til aftensmad for to eller to dage til 1.

Italiensk salami kan man selvfølgelig købe i skiver, men Princip har en hakket version der er virkelig nem at bruge på pizza.

Pizza med Italiensk Salami, Ricotta og Tomat til 2 personer


Ingredienser:

1 fuldkornspizzadej
1 dl. tomatsauce/pizzasauce
1 mozzarella a 125 gram
60-100 g. italiensk salami
100 g. små modne tomater
60 g. ricotta
frisk basilikum

Fremgangsmåde:

1. Lad pizzadejen varme lidt op på komfuret mens ovnen opvarmes til maximum varme. Lad bagepladen være i ovnen under opvarmningen.

2. Smør pizzadejen med tomatsauce og fordel mozzarella i skiver, salami, tomat i skiver og ricottatoppe derpå.

3. Bag 8-10 min midt i ovnen til bunden er sprød og osten smeltet.

4. Pynt med basilikumblade og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar