søndag den 4. maj 2014

Røget Hellefisk og Æggesalat




Jeg synes tit, det ender med, at jeg serverer omtrendt det samme til hver eneste påskefrokost. Og ofte minder det tilmed meget om det, jeg serverer til hver eneste julefrokost. Så i år skulle der lidt fornyelse til. 

En af de nye retter var denne. En ret kan man nok ikke helt kalde det, men det er i hvert fald en anden måde at servere røget hellefisk på.


Røget Hellefisk og Æggesalat til 6 personer


Ingredienser:

125 g. røget hellefisk

2 hårdkogte æg
2 spsk. mayonnaise
½ tsk. sennep
1 bdt. purløg
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Hak æggene og rør sammen med mayonnaise, sennep, klippet purløg, salt og peber.

2. Anret skiver af røget hellefisk på et fad og server æggesalaten i en skål midt på fadet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar