...eller italiensk grøntsagssuppe. Suppen her minder rigtig meget om den velkendte minestrone, men grøntsagerne er forårets lækreste og smagen mere sommerlig og mindre tung. Den er stop fuld af grøntsager og man får let 300 gram per person, så der er ingen fare for ikke at blive mæt.
Zuppa di Verdure con Perline til 2 personer
Ingredienser:
1 løg
2 fed hvidløg
125 g. asparges
½ squash
2 store gulerødder
50 g. bacontern
2 tsk. olie
8 dl. hønsebouillon
200 g. tomatpassata (eller hakkede tomater)
100 g. små pastaformer
salt og peber
20 g. revet parmesan
Fremgangsmåde:
1. Hak løg og hvidløg fint. Skær asparges i snitter og skær squash og gulerødder i tynde skiver.
2. Steg bacon i olie til det er sprødt.
3. Tilsæt løg og hvidløg og steg et par minutter.
4. Tilsæt gulerod, squash, tomatpassata og bouillon, bring i kog og kog 25 min.
5. Tilsæt pasta og asparges og kog 5 min.
6. Smag til med salt og peber og server i suppetallerkener drysset med parmesan.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar