tirsdag den 13. maj 2014

Forårsæggekage med Rejer




Her i aspargessæsonen kommer jeg igennem en temmelig stor mængde af slagsen. Jeg elsker grønne asparges i alverdens afskygninger.

Denne æggekage indeholder asparges og forårsløg, og den er serveret med lækre store rejer. Jeg spiste et stykke brød og en majskolbe til. Dejligt sommeragtigt.

Forårsæggekage med rejer til 2 personer


Ingredienser:

200 g. grønne asparges
2 forårsløg
1 tsk. olie
4 æg
½ dl. mælk
salt og peber

200 g. rejer
150 g. godt brød

Fremgangsmåde:

1. Skær asparges i snitter og forårsløg i tynde skiver. Svits kort i olie og hæld i et ildfast fad.

2. Rør æg og mælk sammen og krydr med salt og peber. Hæld over grøntsagerne og vend kort rundt.

3. Sæt æggekagen i ovnen 20 min ved 200 grader og server med kolde rejer og godt brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar