En crumble er noget af det nemmeste kage man kan lave, og en man nemt kan have ingredienserne hjemme til. Det er bare at putte frugt i et ildfast fad, smuldre den nemme dej henover og en tur i ovnen. Jeg lavede små portiontærter af denne portion, men man kan sagtens lave en stor og så bare bage den lidt længere.
Hindbærcrumble, 4 små tærter
Ingredienser:
300 g. friske eller frosne hindbær
4 tsk. sukker
2 tsk. kartoffelmel
100 g. smør
2 dl. mel
1,5 dl. sukker
2 tsk. vanillesukker
1 tsk. bagepulver
2 dl. Cheasy fraiche
Fremgangsmåde:
1. Smelt smørret og rør det sammen med mel, sukker, vanillesukker og bagepulver. Sæt det i køleskabet 1 times tid.
2. Fordel bær i 4 små eller 1 stor tærteform og drys sukker og kartoffelmel over.
3. Smuldr dejen ud over bærerne og bag 10-15 min i ovnen. Køl lidt af og server med creme fraiche.
Mmh hvor lækkert! Elsker hindbær og det kan jo kun smage godt med crumble ;)
SvarSlet- Anna
anna-mad.blogspot.dk
Den ser lækker ud, men hvor mange personer bliver der ca. til? :)
SvarSletOpskriften er til 4 små portionstærter, så 4 :)
Slet