onsdag den 11. juni 2014

Thai Fiskefrikadeller med Agurkesalat




Så er det blevet tid til noget spicy mad igen. Denne gang har jeg taget en helt almindelig færdigrørt fiskefars fra supermarkedet og tilsat lidt sjov og ballade så den bliver mere orientalsk - i dette tilfælde thai. Jeg glemte chilisaucen ved servering, men har husket den i opskriften. Jeg spiste ris til.

Thai Fiskefrikadeller med Agurkesalat til 2 personer


Ingredienser:

200 g. fiskefars
1 grøn chili
1 tsk. tørret citrongræs
1 fed hvidløg
1 forårsløg
1/2 bdt. koriander
1 spsk. olie

1 agurk
2 spsk. æblecidereddike
1 1/2 spsk. sukker
1 tsk. finthakket rød chili
1 forårsløg
salt

1 dl. sød chilisauce

Fremgangsmåde:

1. Rør farsen med finthakket chili, citrongræs, finthakket hvidløg, finthakket forårsløg og finthakket koriander. 

2. Form 4 frikadeller og steg dem i olie.

3. Halver agurken og skrab kernene ud. Skær i stave og derefter i tynde skiver.

4. Rør eddike, sukker, finthakket chili, finthakket forårsløg og salt sammen og vend i agurkerne. Lad dem stå til resten er færdigt.

5. Server frikadeller med agurkesalat og sød chilisauce og f.eks. ris. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar